Хатинка на колесах

Хатинка на колесах
Через ліс і поле катить на колесах хата -
Полюбляють їжаки влітку мандрувати.
І до родичів вони їдуть у хатинці-
Від Карпат і до морів, та й везуть гостинці.
Там вухаті їжаки радо їх вітають,
Знають родичів своїх, пригостять,впізнають!
Знімуть фото їжаків-родичів на згадку...
І мандрівочку свою розпочнуть з початку!
 
Акварель автора