Хатинка-дупло

Хатинка-дупло
Скоро-скоро входини у новеньку хату
Мудра матінка -сова буде святкувати.
І пухнастих малюків у дуплі влаштує,
Вимостить м'якеньким дім,смачно нагодує.
Тут надійно і тепло совенятам  буде -
Не страшні там хижаки, не страшні застуди.
 
 
Акварель автора