Сумка-хатинка

Сумка-хатинка
Сумка-хатка? Є така? Точно знають миші!
Бігають і шурхотять, не виносять тиші!
У кишеньках шкіряних є квартири вільні,
Є окремі закутки і вітальні спільні.
Для родин великих тут дуже зручно жити,
У хатинці шкіряній гарно відпочити!
 
Акварель автора