Хатинка-млин

Хатинка-млин
Лісовий струмок дзюкоче, підгає хвильки млин,
Кружить колесо чарівне, сіє райдугу краплин.
Скоро борошна намеле повні засіки бобер,
Вистачить усім припасів на узліссі відтепер!
Стільки калачів, ватрушок, булок, сайок, паляниць
У млині-хатинці буде, що не вмістять сім крамниць!
 
Акварель автора