Руки матери (укр.)

Руки матери (укр.)
На украинском языке
Коли згадаю я ті материнськи руки
І все оте тепло, яке вони несуть,
То всі важки думки, що, ніби чорні круки,
Кружляють наді мной, десь ніби пропадуть…
 
Заграє сонце знов промінням на всі боки,
Всі сумніви пройдуть, немов поганий сон…
В душі моїй тоді лягає дивний спокій,
Як тільки доторкнусь до маминих долонь…
 
 
© Copyright: Thebogdan, 2001
Свидетельство о публикации №101061600148