Грушева хатинка

Грушева хатинка
На галявині ласкавій крутобока грушка спить.
Причаїлась. Промінь ясний освітив її на мить.
З'ясувалось, то не "бера" і не "рікс", і не "дюшес" !
Це звичайна груша - дичка, але сповнена чудес!
Бо живуть у дивній грушці милі тролі-малюки.
Стежать за своїм будинком, носять платтячка легкі.
Роблять скандинавський напій - сидр і тістечка смачні.
Так минають їх солодкі безтурботні довгі дні.
 
Акварель автора