Лісова багатоповерхівка

Лісова багатоповерхівка
На галявині в діброві будівництво йде щодня-
Кілька поверхів зростають швидко так навколо пня!
Перший поверх - для мурашок,  другий - засіки для бджіл.
Бабки третій поверх мають - чути шурхіт їхніх крил.
А найвищий поверх - пташкам, сонечко зустрінуть там.
Є і в лісі хмарочоси дякуючи цим майстрам!
 
Акварель автора