Хатинка-чобіток

Хатинка-чобіток
Синя  квітка тихо мріє - огортають хвилі трав,
Бджіл співає рій сумлінний, осягає п'ять октав.
Серед зелені в затінні  чобіток-хатинка є.
Так виблискує на сонці , коли ранок настає!
Не новий, але охайний,трошки латаний бочок.
Стереже там гном старенький цілу скриню казочок!
 
 
Акварель автора