Грибок-хатинка

Грибок-хатинка
Вечір. Місяць ніжний бродить.І нічний лякає птах.
Та не страшно в лісі жити - маю я надійний дах!
Так розповідав мурасі за вечерею слимак.
Він дизайнер був від бога, мав бо хист, відмінний смак.
І тому проект найкращий втілив серед лісу він.
Збудував грибок- хатинку, вікна стелю і камін.
І тепер живе щасливо на узліссі серед трав.
Він свою чудну  хатинку дуже добре заховав!
 
 
Акварель автора