Равликова хатка

Равликова хатка
"Запросіть мене у гості,"-  равлика просив їжак.
"Спік пиріг я із малини- тісто супер - супер смак!"
Тільки сумно равлик тихий так відмовив їжачку:
"Я не можу запросити, ношу ж бо несу важку.
Мій будиночок красивий я щодня з собой  ношу.
Краще я вас під грибочок на вечерю запрошу."
 
 
Акварель автора