Хатинка-чайничок

Хатинка-чайничок
На узліссі чайник синій хтось забув в  густій траві.
Там мурашки влаштували на біду мурашник свій.
І тепер всі звірі лісу ходять пити до них чай
Думають, кафе відкрилось:"Гей,смачненьке!Налітай!"
І готує напій свіжий чайник кольору небес
З соусепом, з бергамотом, з липой, м'ятою і без.
 
Акварель автора