Чорнична хатинка

Чорнична хатинка
У чорничному роздоллі, між корінням диво- пня
Мохом крита хатка мила, пічка топиться щодня.
Світять ліхтарі-грибочки синім сяйвом уночі
Не лякають ночі темні ,облітають дім  сичі.
І варенням із чорниці почастують в домі вас.
Тут наллють в червоний кухлик найсмачніший чорний квас.
Квас чарівний із чорниці - то секрет, про то мовчіть!
Той , хтот вип'є того квасу, буде бачить уночі!
 
Iлюстрація автора