Бджолам

Бджолам
Я вас не кохаю.Я вас не люблю.
Лише розумію, для чого
Збираєте ви весь пилок без жалю
Й знов крила несуть вас в дорогу.
Я вас не кохаю. Гудіння нудне
Мене не приспить у затінні.
Відтрець для вас квітку щасливу гойдне
За мить у Далі сновидінні.
Кохайтеся з квітами, визберіть мед.
Повз мене лише пролітайте.
Сховайте від світу прадавній секрет.
Лиш мене, прошу, не кусайте!
 
Акварель автора