НЕПОДІЛЕНЕ НАВПІЛ КОХАННЯ

НЕПОДІЛЕНЕ НАВПІЛ КОХАННЯ

Аудиозапись

Неподілене навпіл печальне кохання,
Допиваю малими ковтками щодня.
Не почую ніколи душевне зізнання…
Твоє серце закрито…на ньому броня.
 
Є багато причин, перепонів між нами…
Неможливо бар`єри здолати в житті.
Ми крокуємо різними зовсім шляхами,
І страждаємо кожен в своїй самоті.
 
Є спорідненість Душ, але цього замало…
Почуття неприкриті – відверті у нас…
Неподільне кохання за душу спіймало,
У думках невеселих завжди резонанс…
 
В щиросердних зізнаннях немає потреби,
Оселилась зневіра у ліпший фінал…
Прочитай одкровення моє, не погребуй…
І назавжди прощай мовчазний віртуал…
 
Сподіваюсь, що в іншим житті упізнаєш,
Заглянувши у очі… і скажеш: - Привіт!
І споріднені Душі Господь об`єднає
У взаємне кохання, у спільний політ…
2019
Фото автора.