ДІВЧИНКА, ЖІНКА-ОСІННЯ

ДІВЧИНКА, ЖІНКА-ОСІННЯ
Дівчинка, жінка-осіння, в веснянках обличчя,
Дивний романтик мрійливий – свідомість її.
Образ її неповторний рудесенькій личить,
В серці співають з дитинства птахи-солов`ї.
 
Жінка-осіння з характером – «тиша й негода»,
В ній почуття безупинні, як зливи потік.
Пломенем сяє в коханні, в думках повновода,
Щира, правдива в стосунках і вірна навік.
 
Майже «мольфарка – ворожка» усе відчуває,
Вересень-щедрий дарує їй сили і хист.
В лоні природнім з коханим дуетом співає,
Він – її любий, чуттєвий пісняр-гітарист.
 
Дівчинка, жінка-осіння – є Муза поетів,
В бабине Літо – це сонечко втішить завжди.
В серпні, у вересні, в жовтні здарує сюжети,
Вкаже завзятим сліди, що ведуть до Мети.
 
Дівчинка-жіночка-Осінь - улюблена пані!
Люблять поети її за яскраву красу.
Всім до вподоби її темпераменту - грані,
Настрій її різноплановий в думці несуть.
 
Щедра, кмітлива, барвиста, завжди говірлива,
Дівчинка-жіночка - Осінь пора золота.
Навіть в негоду вона зостається вродлива,
Вдача чутлива її до сердець доліта…
2020
Фотоколаж автора.
PS - Дякую усім авторам картинок, за натхнення!