ЗАВЗЯТИЙ Я ГРИБНИК У ЛІСІ ЗНАТНИЙ

ЗАВЗЯТИЙ Я ГРИБНИК У ЛІСІ ЗНАТНИЙ
Завзятий я грибник, ходок* у лісі знатний,
Мене взнають усі прийдешні грибники.
Не можу восени усидіти в кімнаті,
Завзяті грибники – усі мандрівники!
 
На вирубці, у хащі повзу немов би «кобра»:)
Гілки, які тримають, відкидую рукой.
У лісі я одна – така завжди хоробра,
Рушаю в хащу вмить, по суті я – герой:)
 
Шукаю Білий гриб, Козарики, Лисички,
Красноголовці тут на вирубці ростуть.
Найкращі ці гриби ховаються в травичці –
В кущах і поміж ними… дивись вони - ось тут!
 
Мій кошик повний враз, радію як дитина…
Знайшла, усе взяла – дароване мені…
Пейзаж у пам`яті… Несу своїй родині –
Усі дари лісні, мій кошик уповні…
2020
Ходок* - той хто ходить пішки на велику відстань.
В колажі усі фото автора - це лише малесенька частина моїх грибних трофеїв, які я знаходила у лісі:))
Моя фотоколекція - дуже велика і я завжди фотографую усі свої грибні трофеї, які знаходжу.