КРАСА ПРИРОДИ

КРАСА ПРИРОДИ
Найкраще джерело натхнення –
Краса Природи наяву!
Усе життя я поруч з нею
Живу.
* * *
Дивуюсь чарами Природи –
Вкраїни-Матінки щораз.
Йой, Вау – Ти творіння Боже
У нас!
Травень 2020
Фото автора – Природа України, Карпатський Край – Буковина. Травень 2020