Не говоріть до мене!

Не говоріть до мене!
НамистинкОві очі, шурхіт крил, і хмарні зачаровані безодні.
Що ви шукаєте? Чи знаєте, де рай? Про що воркуєте, віщуєте сьогодні?
Обличчя горлиць, річка горілиць, і личить синій колір ВЕсні...
Звертаюся з питанням до небес, благаючи про зцілення чудесне.
Вдивляюсь в очі сизих голубів, незмінних воркунів сумного ранку:
Не стукайте до мене у вікно - сховаюсь за серпанкову фіранку!
Не говоріть до мене, замовчіть, шукайте зерна правди де подалі!
На склі віконному виблискує, бринить сльозинка чиста тихої печалі...
 
 
м.Кривий Ріг,фото автора