Када сходишь с ума

Я, есь, --- да, патамушта...
Я, есть.., чтоб --- потому что.
Я, быць, ёсьць --- каб жывёлай ---
Наша ды Зямля --- дюжа да за цвёрда!!!..
 
Не утруждайтесь --- говорим Мы... ВнЕмлице!
По-всякому. Да... Не важно это, а...
Нашыя балОты --- Европы лёгкие!!!
НемчурА и французы прочия --- мозгАми --- помнице!!!!!..
 
УзакОни мозг, жаншчын Свая --- памятАючы.
Нашыя Народ --- спаси Вас, патамУ... .... .....
 
Каб --- памятАйце за "Центр Европы"!
 
---
05.07.21- 04:07-10