Олександр Бившев. Моїй мамi (бившевiзм)

Коли сидів похмурий у зажурі:
«Від нас надії світло вдалині…»,
«Тримайся, сину, буде все в ажурі!» —
Повторювала ти не раз мені.
 
(5 січня 2019 року)
 
Оригинал:
 
МОЕЙ МАМЕ.
(бывшевизм)
 
Когда угрюмо я твердил в печали:
"Надежды свет от нас совсем далёк...",
Твои слова меня здесь выручали:
"Сын, не грусти — всё будет нормалёк!"
(5 января 2019 года)