Севодня празнічок ізном ж

Севодня празнічок ізном ж
Севодня нервы в нас железны.
Сегодні ногті не грызём ж.
Бо вот: влупіл ж я фоткі дедке.
І он хрышчоный, зла ны помнь.
 
– Но шо ж такэе гэто гондэ?
О! в вас парадак вуж ва всём? –
Ну-да, ты ж ек раній заходыв,
То одывывся дом усёй.
 
І ек то мутя тая зномкы
Дідка берёт у оборот!?
– Ой! Вот жэ! Відіш? Памыть жостка:
2 разы по 4 бочк!
 
І наш компутір вэсь гудёт!
Ажны й відюха во цудовн.
Бо трэ ж загнаты дэся шось.
В карманчык шоб баксов!
І вот олень прышов ж з лесов