Мы давеча тута во

Мы давеча тута во
Овычок нажарыв
 
…А чого вона, ха-ха,
Вздута та смытанка!?
Бо ж ведь возять-то, огов,
Ва у хрыжыраторь!
 
Ну, прымчався ось додом
Я ву у калясцы!
Да і, опшчым, фізгармонь
Трогаю но в батька.
 
Нада ш так любіць народ!
Тока бы нам бабы!
Астальное сам ізволь
Покосыты в жабы.
 
Вот какой в нас разгавор
Тута во с Любамы.
Ну, бо робыть-то сісьцёрк
На харошу банду.
 
В нас жэ й в тапках хлеб да сольк.
А не й солькы з хлорко.
Да й кызляркы все цудОвн.
Дэ кака овца прам.
вот у бабкы ш молочко мы всегда бірома