Эта дзень ці прама вампам,

Эта дзень ці прама вампам,
Шо но во згрыбають овЁс
 
Этат день прідуман, как пламя.
Этат день прадліцца, как год.
Ібо вот: влюбівся ваш Васья,
Ох, да но ва у карагод ш.
 
Вот: нам далі хвайных праграмак!
А ваны оно на денёк сь.
І чому, чого ты страдаІсь, -
Мняв пытае шчэ той шчынок.
 
Мы туда! О! відіш, Брама
Аж даё вам всё дармо зь.
І, ага, чорная пятнічк
Вжэ й дала влад деркачов.
 
І кого ты запытаеш,
Шо почом чы, можэ, і в дом
Вас дермо то зразу к Малпе,
Шо ввалыла бесплатненька фсё.
 
Віш, воно ж добрынько пашэць?
Ілі чо, прамо слабо
Забіваць козлам пат срачку
Даміно, шо ва шызов?
 
Майкрахсовт? Го, дак во натэ ш!
Ілі как? Шэ й фотка-шоп?
Н-да, ты шо, й соня гаж кажэ:
Загружай музыку в повсьць!
 
Ведзь хапат навыцькы зь памыць
О ва у кампутыр балдёжн!
І оно ты разбырайсі,
Дэ тут шо запутав нас чорт.
 
Да, у нас сонцэстаянне!
Да, у вас всё харашо вш.
Ну, так в чом там підарасы?
Шэ ніяк ні войдзе ва шклов?
 
Да, вот так мой Ангел пайот.
Мама мне купіла кампот.
Ой, да й во, сілёткы пат совс!
І мы с Вік гарна адзёвн.
Ну, і скуль тут тігру мяско зь