Ты vэ ботыj шэ не ізьнасіль

Ты vэ ботыj шэ не ізьнасіль
Каvдыj день снімаю небо j поле.
Бо v воно ны станэ вдруг другім.
От чого і хочыця травоё
Гыньшыj раз наjістыся в звырів.
Так воны заботяцца про всіх.
 
Бог ведзь дзеле очень даvэ j ровно.
Тут богы чыновнічкы вуv фсі!
І косы, товарышь, нам самсоном.
Да і онь за плотом за сфятых.
От ек хваjно встроjілысь старшыньк.
 
Нам ныма ны j інвалідыj гондэ!
Ібо ш, відіш, там от косыть кліs.
І казав, шо j ты варочаць мозісь
Навыть унь дубовыjі пынькы.
Харашо бо в Клячы дрын стоjіть.
 
пісню пырыроблюе васіль