МАГІЧНІ ВОЛОШКИ
Волошки тендітні красуні – малесенькі Айстри,
Є символом вірності, скромності і доброти.
Своєю красою вони зачарують і настрій
Покращать надовго усім перехожим простим.
Усіх, хто любуючись ними, у магію квітів
Запросять, даруючи море емоцій в душі.
Волошки травневі весняним теплом оповиті,
Вони надихають експромтом писати вірші.
Магічною силою будуть завжди оберегом –
Від долі лихої і поглядів духів пітьми.
Свідомість поліпшать, підтримають якості Его,
Відкриють душевні здобутки і поміж людьми,
Взаємини будуть добротні і щирі, і чисті,
І людяність стане найкращим здобутком в житті.
Волошки травневі, це символ життя на обійсті,
Природний куточок де є джерело доброти.
Травень.2020
PS – Волошка синя у вінку - символ доброти серця, людяності, вірності. Вона символізує життя, молодість, красу, скромність і простоту, доброту, ніжність, душевну красу, праведність, святість, чистоту. Етнографічне дослідження - Вважається, що волошки мають значну магічну силу як оберіг від злих духів, лихої долі та всіляких напастей. А також волошки мають лікувальні властивості, які використовують в народній медицині.
Фото автора - Волошки в моєму саду.