КОХАННЯ І ПОЕЗІЯ - (АВТОРСЬКА ПІСНЯ ТЕКСТ)

КОХАННЯ І ПОЕЗІЯ - (АВТОРСЬКА ПІСНЯ ТЕКСТ)

Аудиозапись

1.Не вимовлю більше ні слова!
Навіщо просити про милість? –
Якщо не почув мою мову,
В якій є душі моїй щирість -
З якою зверталась до тебе,
Коли про кохання співала…
Та бачу – не маєш потреби,
Почути вірші де низала,
Слова в мелодійні куплети
Із проявом смутку на серці.
Можливо банальні сюжети…
Але в почуттях – мегагерци!
- ! - - ! - - ! -
Приспів: Сліз не побачиш горючих ніколи!
Не сподівайся, що духом зламалась!
Викинь у прірву свої протоколи –
Штампів життєвих - вмираючих малих.
Викинь у прірву пиху й гордовитість!
В ній я не бачу в стосунках потреби.
В моїм коханні від Бога…барвистість,
Все залишаю на згадку - не гребуй!
! - - ! - - ! - - ! -
2.Згадай променисті світанки,
Згадай почуття найщиріші…
Усі пригадай сподіванки,
Промови слова наймудріші:-
Поезія – Диво небесне,
Дається не кожній людині!
Вона лиш з коханням воскресне,
Для того, хто в серці єдиний…
 
Приспів: Сліз не побачиш горючих ніколи!
Не сподівайся, що духом зламалась!
Викинь у прірву свої протоколи –
Штампів життєвих - вмираючих малих.
Викинь у прірву пиху й гордовитість!
В ній я не бачу в стосунках потреби.
В моїм коханні від Бога…барвистість,
Все залишаю на згадку - не гребуй!
19.11.2016.