Ну, мы v гондычкы Нохым

Ну, мы v гондычкы Нохым
А у нас тут sавjів! А у нас тут крапів!
Но ныхто ныц ны хочэ.
От і сіно доsі но полоsуть собі.
І згрыбы ёго гондэ.
 
Ого-го! – каvуть мні. – дак ты впрам нівалід?
Ек vэ сам во всі соткы?
І навіsо старшынь вам прыслаты косьців.
Бо v в бюдvэтовы косты.
 
А ведь шэ но ля мні обіцяв своjі пні
Потроsыты за плотом.
Но уvо v хтося здох дэсь ву лісы, дывы,
Дэ палюють sыночкы.
 
Так во гэтак тобі прыбыvыть брыгадір
Да j шэ j хліба на столык.
Розвіваемся мы благодар сатані v,
Шо ніvніj за фсю псовню.
відіш, хату ля мні вкрасыв голуб