Треба очі з сонця відвести

Треба очі з сонця відвести
треба очі з сонця відвести
і дістати літери з кишені
та усі розхитані мости
зроблені із кісточок вишень і
через літо в попіл проростуть.
 
що ти хочеш ще одній душі
то не хочеш більше для своєї
надто гучно в комусь промовчи
як мовчить в вустах жива Лілея
як і все що нескінченне тут.
***
десь без дня живе життя іде
тім'ячко помацати безодні
розкладати потайки Люшер.
і один на одного голодні -
ми і ті яких крізь нас несуть.