ПОРУЧ З ТОБОЮ ВЖЕ РІК - ЛІРИКА КОХАННЯ

ПОРУЧ З ТОБОЮ ВЖЕ РІК - ЛІРИКА КОХАННЯ
Поруч з тобою серце радіє від щастя,
В венах штормить кохання до тебе палке.
Щира взаємність в поглядах живить багаття -
Наших стосунків. Вмить пробігає п`янке,
 
Дивне бажання – поруч з тобою літати,
Разом ловити добрих енергій потік.
Ніжні зізнання - це щиросердні цитати,
Ми народили разом в дуеті торік.
 
Нині фінальний штрих – поетична родина,
В вузол міцний зв`язала свої почуття.
Ми обвінчались в церкві. Кохання-перлина…
Сяє в родиннім колі на вічне життя.
 
Спільні думки найкращі в коханні взаємним,
Нас об`єднала Доля і мій чоловік –
Справжній мужчина щирий, ніжніший і ревний,
Поруч щодня зі мною… Коханий навік…
2020
! - - ! - ! - - ! - - ! –
! - - ! - ! - - ! - - !