Яво мы счысцілы, добылы й

Яво мы счысцілы, добылы й
Ныхай плывэ у свой сапог
 
І вот мы чістім опозіцыйку.
А шчо? Ля нам не нада ш волк.
І потому дыржы в срачі но
Усеку сволоч, шо спроть прот.
 
Така тыпэр у нас Російка.
Росінка прамо ж, чысцяком.
І еслі прайміріс завыдный,
То мы яво туда шэ, в ноль.
 
Тіраны міра, 3пішчіце!
Вы ныц шэ ны зробылы больш,
Чым во у нас, в святый страні вжэ,
Дэ прамо ж, го, ожыв Хрыстос.
і вот у нас тыпэр ж город