В баі згінув некта сердечн!

В баі згінув некта сердечн!
Ну, шо вы! Одразу, аджэ ж
 
Ітак, пакемонов ужэ тут хтось ловыть!
А ну но давай хто до дедк!
Бо, відіш лі, нада коб Коця розявыфсь
І шовку ж са й байкам ля ледьк.
 
А мы но сыгралы тут во на баяны.
Ну, так, пару вальсый ля сельск.
Бо запроста встаты шэ ранынькым ранком,
Колы, ох, прывык но в обед.
 
А тута вжэ лазять!.. ну, хто ны на пташок ш
Палюе всегда у Павлешк.
І дывыця пані: шо то за хозяін
Увдруг молча кажэ а геть?
 
Ны вірыть хозяйка! Да брось ты! Чувак, гам
Ведь нам ны дае чалавек!
І, да, раптом как-тус потеглася кралька:
Ну, ладно, мовля, жрэм мышэй.
 
О так і мы самы: ах, Мняв завонялы!
А Коціку хоть бы-к да хрень,
Шо дэся во францый сканалы фсі пранцы
С того но, шо дав шчылбанэй.
 
Ведь поймуть всі наш діалехт.
І враз нападають тылетк:
Да ты жэ кабеты чіртей!
Дак вы жэ стоптав фсіх жабэй!
 
О гэтак кой-где Янус прэ.
І мы ш в карантіні сітДзеф.
А ны но доів коровэй:
Осфаівав новш прылоЖэнь.
машыну ш купыф вроді дек