Патом, потом узнае скот,

Патом, потом узнае скот,
Хто дид о гэтой во
 
В моём раю в7 место есть.
Пчеле, шмелю и гнёздам ос.
А если ты шэ ны понев,
То значыть ты балбес.
 
От я скосю усю траву.
И шо тыле вуж скажэ мне.
О! это друг! Уважыв медь.
Бо ты на высоте.
 
Пышу стихы – и сыла е ж
Махаты дэнь косо батькэй.
А в вас, шо, й коз нымае, ведьм?
Ну, то куплейтэ всэ.
 
Ныхто ны зайдэ до мынэ.
Ныкому бо шызок ныдобр.
И хай горыть хоть 100 хлывэй –
А нащо пащам сенк!
 
А я б оддав бысплатно вам
Усё, шо биг ля мни прыдбав.
Да ны повирыть ны дермо,
Шо ты свободн орол.