ТАНЬКІНА ДУША-ГАРМОШКА - (ГУМОР)

ТАНЬКІНА ДУША-ГАРМОШКА - (ГУМОР)
Розгорнулась вшир душа - гармошка,
В мене є з Природой симбіоз.
Десь удалині стоїть Антошка,
Дивиться на біцепси всерйоз.
 
Він здивован тим, що я - спортсменка,
Танька Іванова… Як же так? -
Широчінь гармошки без оцінки,
На очах! – Не бачить лиш простак…
 
Ну, а ті хто бачить, завжди мовчки,
Мабуть заздрість не дає «гик`нуть».
Біцепс Танькін застилає очі...
Всім «губним гармошкам» натякну: -
 
Щоби мати ось таку гармошку,
Жорсткий біцепс - тридцять два см. *
Плескайте долоньками потрошку,
Не шкодуй для Таньки СМС *
* * *
На фото автор ТІЮ
PS - 32 см. - біцепс в обсязі, акробатика залишила слід на все життя.
СМС * - в сенсі відгук :))