З днем Украiнськоi вишиванки, моя люба сестро!

В чудовiй вишиванцi моя сестра Галина
Замрiяно стояла пiд кущем калини!
 
Про що ти мрiешь,люба моя сестро?
I що тобi навiяли думки?
Мабуть згадала ти свое дитинство,
I те подвiр"я,де зростала ти.
 
У тiм дворi росте така ж калина,
А пiд калиною криниченька води.
Вона даруе життедайнi сили...
Ii,колись,пили твоi батьки.
 
Ти з тим подвiр"ям зв"язана душею,
I кожен рiк ти iдешь вiдпочить.
Вiд шуму й галасу мiського...
В той тихий рай,що дарить щастя мить!
 
Вiтаю з Днем Украiнськоi вишиванки!
Нехай завжди тобi щастить!
 
20 травня 2021 року.