Не забув

ЇЇ він досі не забув
Вона йому ночами сниться
Так, наче вперше, він збагнув
І от тепер йому не спиться,
Проте, нажаль, вона чужа
І це його так серце крає
Здається відповідь проста,
Але, нажаль, її кохає
Багато років пронеслось,
Проте він спокою не знає,
І як би там не довелось,
Він твердо знає, що кохає
ЇЇ він досі не забув
Вона йому ночами сниться
Так, наче вперше, він збагнув
І от тепер йому не спиться…