Святогір'я

Моє рідне Святогірья!
Тут мій дім,моя сімья,
Найцініше та єдине,
Батьківщина тут моя
 
Під величною горою,
Тече Сіверський Дінець,
А якщо подивлюсь вгору,
Бачу святості взірець.
 
Там віками серед лісу,
Стоїть древній монастир,
Куполи яскраві сяють,
Чути дивний передзвін
 
Тут природа заповідна,
Добрі люди тут живуть,
Приїзжайте в Святогірья,
Всі стежки сюди ведуть.