ДЕКЛАМАЦИЯ. ЗАКОХАНИЙ ПІД ДОЩЕМ Иванова-Юртина Татьяна

ДЕКЛАМАЦИЯ. ЗАКОХАНИЙ ПІД ДОЩЕМ Иванова-Юртина Татьяна

Аудиозапись

Негода, прогнози невтішні по всій Україні,
Початок барвистого Літа вмивають дощі.
Уранці захмарене Небо і хочеться нині –
Яскравого Сонця і співів пташок для душі.
 
Тобі обіцяв що зустрінемось ввечері, люба…
І підемо в паркову зону, в найкращі місця –
Де лагідний вітер гірський всіх закоханих любить,
І тішить у лоні природнім гарячі серця.
 
Майнув швидкоплинно заплаканий день невгамовний,
Збираюсь на зустріч з тобою кохана моя…
Беру парасольку, під нею чекаю невтомно,
Під зливою червня, зі співом в душі солов`я.
 
На жаль – не прийшла… почекаю до ранку…можливо,
Припиниться дощ, перепони не буде тобі…
На зустріч прийти на Заграві чарівній грайливій,
Ти серденько втішиш моє на початку доби.
2020
 
 
Аудио: W of Rain ( Вальс дождя) Ярослава Никитина и Сергея Кузнецова