Гіркі черешні ягідки

Черешня стара у садочку росла
І стовбур широкий, високе гілля.
Та ягоди чорні родила вона,
Але гіркуваті, хоч гарні здаля.
 
Птахи не хотіли клювати ягід,
Не до вподоби і людям вони.
Але все ж пргнули всі їх нарвать,
Адже вареники з них - смакота.
 
2018 р.