Вишня молода

У віночку з білого серпанку
Красувалась вишня молода,
Сонечку всміхалася ще зранку,
Дощик накрапав - теж не біда.
 
Крапельки-сльозинки на пелюстках
Сріблом вигравали раз у раз,
Але вітер висушив їх хутко,
Порадіти з нею дуже рад.
 
Вишенька в таночку закружляла
Із весняним теплим вітерцем
І щасливою такою почувалась.
Ніби наречена під вінцем.
 
2021 р.