Слід на землі

Кульбабка жовта - сонечко маленьке,
Немов курчатко заховалася в траві.
Яке не слухало своєї квочки-неньки
І загубилося в зеленій мураві.
 
Згодом кульбаба стала біла-біла.
Пухом засипала довкола геть усе.
Найкращі сподівання та надії
З собою тепле літечко несе.
 
Наше життя так стрімко пролітає,
Посивієм - незчуємось коли.
Але чи всі по собі залишаєм
Ми добрий спомин й слід на цій землі?
 
2015 р.