Слова...

Слово...просто...Звук. 
Крик...прохання..Гук. 
Сліз...не видно...у воді. 
Кров...засохла...У пітьмі. 

Страх...просто...Відчуття. 
Бажання...лине в...Небуття. 
Полум'я...немає...У раю. 
Кохання...тоне...У гною.  

Пекло...горить...у вогні. 
Незрячий...сліпий...Уночі. 
Віршові...не буде...кінця. 
Поки...жива...душа моя.