Багато маю віршів-діток

Закохана в поезію. залюблена у Слово
З дитинства я зачитувалась ним,
Звучало воно в серці малиново,
Багатшою духовно з кожним днем
 
Ставала я, а згодом сестра-Муза
Приходила до мене і рядки
Лягали на папері.Наче друзі
Залишились вони і дотепер.
 
Багато нині маю віршів-діток.
Народжуються все нові й нові.
То ж недарма живу на цьому світі,
Щось залишаю добре по собі.
 
2021 р.