Кораблик

Якось зробила кораблик,
Який міг плисти по хвилях.
Він був такий легкий і гладкий,
А на борту був моряк.
 
Він ненавидів битися,
Під прапором плив вперед.
Залишилося тільки розбитися
І не повернутися на брег...