НА СКРОНЯХ ВЕТЕРАНІВ СИВИНА.

НА СКРОНЯХ ВЕТЕРАНІВ СИВИНА.
Я знову йду до Вічного вогню,
Де обеліски й квіти , наче море,
І сліз гірких від суму не спиню,
Дивлюсь у небо мирне та прозоре.
Тим ,хто живий і тим ,кого нема
Із шаною схилюсь в важкій задумі.
В душі скорбота й гіркота німа,
Та ще думки в березовому шумі.
 
На скронях ветеранів сивина,
Рокам ніколи пам"яті не стерти.
Перед очима й досі йде війна...
І ті трикутні вісники-конверти...
Низький уклін ,шановні вояки!
Спасибі Вам за Мир і Перемогу!
Залишитесь в думках Ви на віки,
За те , що є Ви ,- дякуємо Богу!
 
Згадаємо в травневий теплий день
Тих ,хто не встиг весну оцю зустріти,
Не чув віршів святкових і пісень ...
Ми на могили покладемо квіти...
Вклонюся низько Вічному вогню,
І тим хто вже давно за небокраєм,
Хто боронив країну і рідню,
Хай мирне небо стане тихим раєм!...
 
8.05.2021р.