Божевілля

Божевілля
Я божеволію без тебе,без твоїх вуст таких п’янких,
Без поцілунків до тремтіння, обіймів ніжних, дорогих,
Я божеволію без тебе,ім'я шепочу у ночі,
Повторюю крізь зорі, космос,дарую мрії всі свої.
Я божеволію без тебе, бажання замкнуті у сні,
Тримаю у полоні ніжно всі спогади, щоб не втікли.
Я божеволію без тебе,сьогодні, зараз, потім там,
Свідомість в прагенні звільнитись, в країну мрій мчить на угад.
Я божеволію без тебе...Ти вільний птах між хмар летиш,
І марно я шукаю крила, ти відлетів на інший дах.
Я божеволію без тебе .... чуттєвість погляду-тремчу
Тебе нема-я у полоні порожніх мрій, минулих днів...
Я божеволію безе тебе..Час втратив магію свою,
І вчора я зламала крила-летіти вже немає сил..