Колискова (укр.)

Я вкрию ковдрою і вимкну світло,
Покличу добрі і яскраві сни,
Щоб уві сні твоє життя розквітло,
І щоб відчувся дотик ніжної весни. Моєму хлопчику – маленькому синочку,
Я розповім улюблених казок,
Про квіти у вишневому садочку,
Про чорнобривці й чарівний бузок. Вірші читати буду до світанку,
Про ангела, що береже крилом,
Щоб оченята любі зранку,
Прокинулись з любов’ю і теплом. Я заспіваю тихо колискову,
І ніжно пригорну вже сонного маля,
Щоб відчувати в тиші знову й знову,
Як його серце зі світом розмовля.

P. S. я дітей ще не маю)