про крицеві краплинки

про крицеві краплинки
…росте на берегах Салгира
сріблястолистий верболіз,
немовби пальма та лозина,
авжеж, з гіллям напереріз.
 
Наперекір недоброчинним,
непересічним навпаки,
неначе крицеві краплини
цвітуть, як котитки, бруньки.
 
Такий короткий шлях квітіння
від самоти до спочуття.
Від Вербної до Воскресіння
на все про все - сім діб життя.​
 
На те і є оце подвір’я,
щоби годинник: «тік-тік-тік",
і відбувалися повір′я
і нині, прісно і вовік​...