Закохайся у мене навіки

* * *
 
Закохайся у мене навіки,
Подаруй мені краще життя,
Хай цілунки твої, наче ліки,
Гоять душу, несуть почуття.
 
Ти звільни мою душу з в'язниці,
Де самотність тримала її,
Дай напитись кохання з криниці,
Щоб страхи усі зникли мої.
 
Не вагайся, дай пристрасті волю,
Браму в серце своє відчини
Та у кращу повір, мила, долю,
А невіру ти геть віджени.
 
Вір мені і обійми розкрий
Та занурюйся в світ своїх мрій!