А я читатиму про Будду
Червоний пил і сірі стіни...
І чай із манго- від ангіни.
Гліцинія квітує штучна.
Думки - з молитвою співзвучні...
Нехай імбир і полуниця
Мені у спокої насниться.
А поки - над Червоним містом
Гойдається зірок намисто.
Там день за днем рахують ночі.
І янгол пригорнутись хоче...
А я читатиму про Будду.
І буду вірити. Я - буду...
м.Кривий Рiг , 2021