Ты орi ны орi, а в Прiорi а ныц
Ны добавлять капіёк
Зарасло васількамі неба!
І усё вvэ у нас ек трэба v.
І оно во чогось
Дэсь пропало вонь то,
Шо работае стрэлко.
Не дарі, каvуть, бо
А ны Козкам пальто.
І ано екся дрэвцэ кепськэ.
От товді, моvэ, j вшлоj
Jім якыхся лістков.
А то, о, взрыють тэльбо!
Мы тут сілы і быз батьків, хі,
Получылы j благословінняв!
Ібо шо шэ в С3лков
Е такэ вvэ тут во,
Шо внімаj но завvды, Гром.
Сёння навыть бо j день
Очынь пэвныj ля всех.
І по3бно чы стырыгтіся
Хоть якых сообsінь,
Шо во гындэ всэ дзынь
Сотовыj пранцыj Швырок.
Но мы відаем самы відьмыj v.
І навіsо sэ sося sітко.
От і в сні бо прышлі v
Разве прам муvыкы
Іj занелы кватірку.
і бежіт, і бежіт, ох, дівка до діда ж